Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /data/9/a/9a5c1ead-2d26-4020-bde0-044e2fc5eeea/kreativkoteszet.hu/web/wp-content/plugins/wp-google-analytics.php on line 288
COMBI-ESTRO | Kreatív Karton Feldolgozási Megoldások

Warning: Parameter 1 to ep_exclude_pages() expected to be a reference, value given in /data/9/a/9a5c1ead-2d26-4020-bde0-044e2fc5eeea/kreativkoteszet.hu/web/wp-includes/plugin.php on line 170

COMBI-ESTRO

 

3D-s dossziék hajtogatására és ragasztására kifejlesztett gép.

 

 

A COMBI+ESTRO lehetővé teszi az olyan bonyolult termékek feldolgozását, mint a zsebes dosszié különböző kapacitásokkal. 5 – 12 mm kapacitással rendelkező 3D-s dossziék gyártására kifejlesztett hajtogató- és ragasztógép.

 

A COMBI a moduláris rendszerek első eleme , melyek 2 és 3 dimenziós hajtogatott és ragasztott termékeket gyártanak papírból és kartonból. Ezek a termékek a kártyatartók, borítékok, CD/DVD tokok stb.

 

A COMBI adagoló ívkötegadagoló, melyet egy teljes szélességű spirálhajtó szíj követ és egy billenő táska. A szíj végén elhelyezkedő két nip-hengerrel az előzőleg meghajtott ragasztott fülek préselésre kerülnek, ezzel megkönnyítve a hajtogatási eljárást.

 

Az ESTRO egység kapacitással rendelkező zsebes dossziékhoz lett tervezve. A COMBI egység után felszerelve az ESTRO áll egy regiszter berendezésből, egy kapacitás kialakító részből és egy vákuumszíjas kirakó részből.