Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /data/9/a/9a5c1ead-2d26-4020-bde0-044e2fc5eeea/kreativkoteszet.hu/web/wp-content/plugins/wp-google-analytics.php on line 288
COMBI-UNICA-VETTA | Kreatív Karton Feldolgozási Megoldások

Warning: Parameter 1 to ep_exclude_pages() expected to be a reference, value given in /data/9/a/9a5c1ead-2d26-4020-bde0-044e2fc5eeea/kreativkoteszet.hu/web/wp-includes/plugin.php on line 170

COMBI-UNICA-VETTA

 

Hajtogató- és ragasztógép dossziékhoz, CD/DVD tokokhoz, borítékokhoz stb. hot-melt és hideg ragasztós rendszerekkel.

 

Ezzel a kombinációval az elkészíthető termékek köre jelentősen kibővül, mivel a VETTA egységgel kereszthajtást is lehet végezni.

 

A COMBI a moduláris rendszerek első eleme , melyek 2 és 3 dimenziós hajtogatott és ragasztott termékeket gyártanak papírból és kartonból. Ezek a termékek a kártyatartók, borítékok, CD/DVD tokok stb. A COMBI adagoló ívkötegadagoló, melyet egy teljes szélességű spirálhajtó szíj követ és egy billenő táska. A szíj végén elhelyezkedő két nip-hengerrel az előzőleg meghajtott ragasztott fülek préselésre kerülnek, ezzel megkönnyítve a hajtogatási eljárást.

 

Az UNICA egység a COMBI után áll, és a következő elemeket tartalmazza: dupla vákuumos regiszter szíj (jobb és bal), ragasztópisztoly állások (hideg és meleg) és táskás hajtogatófej 5 táskapozícióval.

 

A hajtogatóhengerek 60 mm átmérőjűek, szegmentáltak és kivehetőek. Ezek teszik lehetővé a ragasztási problémáktól mentes minőségi hajtogatást és ragasztást. A terelő lemezek után felszerelhető plusz hengerek használata megkönnyíti a kirakást.

 

A VETTA egység használható külső ragasztott fülek hajtogatásához vagy spirálhajtáshoz.

 

A COMBI-UNICA-VETTA géppel az alábbi termékek gyárthatóak: