Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /data/9/a/9a5c1ead-2d26-4020-bde0-044e2fc5eeea/kreativkoteszet.hu/web/wp-content/plugins/wp-google-analytics.php on line 288
LOCAND | Kreatív Karton Feldolgozási Megoldások

Warning: Parameter 1 to ep_exclude_pages() expected to be a reference, value given in /data/9/a/9a5c1ead-2d26-4020-bde0-044e2fc5eeea/kreativkoteszet.hu/web/wp-includes/plugin.php on line 170

LOCAND

A gépet kifejezetten poszterek és kirakat display-k gyártására tervezték.

 
A LOCAND gép arra szolgál, hogy öntapadó ragasztót, majd a ragasztóra szilikonpapír védőréteget helyezzen fel a termék szélein és négy sarkán. Ezek a termékek főleg poszterek, kirakati display-k.

 

A kirakóasztalon a termékeket óvatosan gyűjti össze, egymás tetejére helyezve, anélkül, hogy sérüléseket okozna a szilikonpapíros részeken.

 

A gép különleges jellemzői nagyon hasznossá teszik azt.

  • A késztermék minősége sokkal magasabb a szilikonos védőréteg miatt, a ragasztócsíkok átlapolása több, mint elegendő, ezáltal könnyű védőcsík lehúzást tesz lehetővé.
  • A védőréteg használata sokkal gazdaságosabb, mivel a szilikonpapír ára alacsonyabb, mint a kétoldalas ragasztóé. Nem kizárt az akár 85 %-os megtakarítás sem.
  • A papírköltségeken is megtakaríthat az óvatos szilikonpapír felhelyezésnek köszönhetően, mivel banáneffektus nélkül csökkentheti a papír tömegét, ezzel pénzt takarítva meg.