Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /data/9/a/9a5c1ead-2d26-4020-bde0-044e2fc5eeea/kreativkoteszet.hu/web/wp-content/plugins/wp-google-analytics.php on line 288
TELLUS | Kreatív Karton Feldolgozási Megoldások

Warning: Parameter 1 to ep_exclude_pages() expected to be a reference, value given in /data/9/a/9a5c1ead-2d26-4020-bde0-044e2fc5eeea/kreativkoteszet.hu/web/wp-includes/plugin.php on line 170

TELLUS

 

Sarokvágó-, biegelő- és hajtogató- ragasztógép flexibilis könyvborítók, fél-flexibilis könyvborítók és füles könyvborítók gyártására.

 

A TELLUS gép bevágja mind a négy sarkot, majd biegeli, hajtogatja és ragasztja a füleket a flexibilis könyvborítókon. A kezelőnek csak be kell töltenie a TELLUS gép adagolójába a megnyomtatott/kasírozot és vágott borító köteget. A borítók egy lépésben készülnek el, anélkül, hogy külön stancolni vagy biegelni kellene őket.

 

A pontos sarokvágást PLC vezérli. Az összes vágószerszám pár könnyedén állítható, mindkét tengelyen egy pár található. Ezáltal a gép alkalmas mind a kis- és mind a nagypéldányszámokhoz.

 

A TELLUS gép négy egyedi készlet szerszámmal kerül leszállításra, melyeket bármelyik szakképzett stancakészítő el tud utána készíteni.